Kotisairaanhoito

Sortso tarjoaa asiakkailleen yksityistä kotisairaanhoitoa pääkaupunkiseudulla muun muassa Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla sekä lisäksi Forssan ja Huittisten seudulla. Palvelun sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa yksilölliset tarpeet huomioiden, hoito- ja palvelusuunnitelman mukaan. Työntekijämme tekevät asiakkuuden alussa maksuttoman kartoituskäynnin. Kotisairaanhoito voi olla pitkäaikaista tai kertaluonteista. Kotihoitopalvelujen rinnalle voidaan siten tarjota kokonaisvaltaista hoitoa ja hoivaa. Hoitajamme auttavat sairaanhoidon tehtävissä kaikkina vuorokauden aikoina tarpeen mukaan.

Koulutetut hoitajat

Hoitajamme ovat Suomessa koulutettuja lähi- tai sairaanhoitajia. He ovat saaneet lääkeluvat Sortson vastuulääkäriltä ja heidät on merkitty Valviran rekisteriin. Kaikilla hoitajillamme on kokemusta kotisairaanhoidosta.

Kotihoitoa tarjotaan myös sairaalasta kotiutumisen jälkeen, sairauden aikana tai esimerkiksi omaishoitajan sijaisena.

Kotisairaanhoito on arvonlisäverotonta palvelua, josta voi saada kotitalousvähennyksen. Kerromme mielellämme vähennyksestä lisää.

Kotisairaanhoidon tehtäviä voivat olla esimerkiksi:

  • lääkehoidon toteutus, kuten lääkkeiden haku apteekista, annostelu ja antaminen
  • verenpaine- ja verensokerimittaukset sekä näytteiden otto
  • toimenpiteet, kuten haavanhoito, ompeleiden poisto ja katetrointi
  • omaishoitajien sijaistaminen
  • sairaalasta kotiutuvan hoito

Kotisairaanhoitoon voi liittää muitakin tehtäviä, kuten siivousta, pyykkihuoltoa, ruuanlaittoa tai leipomista, toiveen mukaan. Kertaluontoisen työn minimiveloitus riippuu matkaan kuluvan ajan pituudesta, ollen kuitenkin aina vähintään yksi tunti.

Sortso Osuuskunnalla on myös saatavana kotiin hierontaa. Hierojat ovat koulutettuja hierojia, jotka on hyväksytty Valviran rekisteriin.